Home / 112 / Ravage bij ongeluk bij Brummensebrug
Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink - .

Ravage bij ongeluk bij Brummensebrug

EERBEEK – Op de kruising Dierenseweg met de Eerbeekseweg, langs het kanaal bij Eerbeek, zijn woensdagochtend 11 augustus rond 10.30 uur twee auto’s flink hard op elkaar gebotst. Vermoedelijk reed één van hen op de kruising door rood.
Omstanders zagen het ongeval gebeuren en verleenden direct eerste hulp aan een van de bestuurders. Een van de bestuurders is door het toegesneld ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De weg lag vol brokstukken. De auto’s raakten beide zo beschadigd dat ze moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.