Home / 112 / Politie kamt Doesburgse wijk uit

Politie kamt Doesburgse wijk uit

DOESBURG – Bewoners van de wijk rond de Smitsweide in Doesburg is vrijdagavond 30 juli opgeschrikt door een zoekactie door de politie. Meerdere agenten in zware kogelwerende vesten hebben rond 21.30 uur de wijk uitgekamd. Zo werd er onder andere in de achterpaden van woningen gezocht. Hier waren ook honden bij betrokken. Volgens omstanders zouden er net daarvoor twee scooters zijn gevlucht richting Giesbeek, hier kan de politie echter niks over melden. Wat er aan hand is, is onduidelijk.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.