Home / Algemeen / Overgang Groenestraat afgesloten

Overgang Groenestraat afgesloten

RHEDEN – De spoorwegovergang in de Groenestraat in Rheden is van dinsdag 10 tot en met zondag 15 augustus volledig afgesloten. Er wordt al een tijdje gewerkt aan het spoor, waardoor gemotoriseerd verkeer en fietsers hier al niet langs konden. Deze week zullen ook voetgangers om moeten lopen. Ook is er deze dagen geen treinverkeer mogelijk tussen Dieren en Arnhem.

Sinds begin augustus werkt VolkerRail in opdracht van ProRail aan de spoorwegovergang en omgeving in de Groenestraat in het dorp Rheden. Er worden maatregelen getroffen om de veiligheid te vergroten. Ook wordt het gebied rondom de Groenestraat en het station opgeknapt.
Het gehele werk duurt tot vrijdag 17 september en vindt voornamelijk overdag plaats. In die periode werkt de aannemer aan de indeling van de spoorovergang. De spoorbomen en de bevloering worden aangepast. Ook de aansluiting van de Groenestraat naar het perron en de aansluiting naar de Parallelweg/Dr. Lange Meijerweg verandert.
In verband met de werkzaamheden is de Groenestraat nog tot en met vrijdag 17 september afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd voetgangers. Er geldt een tijdelijke omleiding die met gele borden is aangegeven. Vanaf dinsdag 10 tot en met zondag 15 augustus is de Groenstraat ook afgesloten voor voetgangers. De aannemer werkt dan in de avond en mogelijk in de nacht door. In deze periode is er geen treinverkeer mogelijk tussen Dieren en Arnhem, ook in verband met werkzaamheden bij station Arnhem Centraal. Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek een reisplanner te raadplegen.

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.