Home / Brummen-Regiobode / Open atelier in Eerbeek

Open atelier in Eerbeek

EERBEEK -Zaterdag 28 en zondag 29 augustus is het open atelier in het witte huisje aan de Boshoffweg 2 in Eerbeek. Marieke Ruijgrok zal haar beelden van Abaca-papier en de schilderijen laten zien, die zij buiten aan de IJssel schildert. Tevens is een kijkje mogelijk in het witte huisje dat in 1839 is gebouwd, vroeger bij Huis te Eerbeek hoorde en vervolgens de molenaarswoning werd van de molenaar op landgoed De Molenbeek. Bezoek is op beide dagen mogelijk van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

G-voetballers Loenermark weer van start

LOENEN – De G-voetballers van vv Loenermark in Loenen zijn het seizoen goed gestart. Twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.