Home / Algemeen / MVT en Stoer in De Poort

MVT en Stoer in De Poort

VELP – Vertegenwoordigers van het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp (MVT) en Stichting Stoer zijn donderdag 12 augustus te gast in buurthuis De Poort in Velp. Tussen 12.00 en 15.00 uur vertellen zij bezoekers wat zij voor hen kunnen betekenen en beantwoorden zij vragen over hun werk. Het MVT biedt informatie en advies, maar ook praktische hulp, bijvoorbeeld op het gebied van mantelzorg. Stichting Stoer is onder andere bekend van de huisbezoeken aan 70-plussers, de Vrijwillige Ouderenadviseurs en de Dag van de Ouderen.

Lees ook

Buurthuis Leuvenheim krijgt Henk Jonkers Zaal

LEUVENHEIM – Tijdens de jaarvergadering van Vereniging het Buurthuis in Leuvenheim is afscheid genomen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.