Home / Cultuur / Middachten zoekt gastheren

Middachten zoekt gastheren

DE STEEG – Landgoed Middachten in De Steeg is op zoek naar vrijwilligers die in de oranjerie als gastheer of gastvrouw gasten willen ontvangen. Gastheren en -vrouwen werken samen en zijn het aanspreekpunt voor bezoekers. Ze houden zich bezig met balie-activiteiten, kassaverkoop en kleine horecabezigheden. Gezocht worden mensen die in teamverband kunnen werken, communicatief vaardig zijn, een servicegerichte instelling hebben en geïnteresseerd zijn in cultureel erfgoed. Het verdient de voorkeur om minimaal één dag in de week op woensdag tot en met zondag van 12.30 tot 16.30 uur beschikbaar te zijn. Een uitgebreide vacaturetekst is te vinden op middachten.nl/nieuws. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met Jan Jansen, tel 06-44638262 of j.jansen48@planet.nl of info@middachten.nl.

Lees ook

Buurthuis Leuvenheim krijgt Henk Jonkers Zaal

LEUVENHEIM – Tijdens de jaarvergadering van Vereniging het Buurthuis in Leuvenheim is afscheid genomen van …

One comment

  1. hallo!

    Mijn naam is saydee en ik ben net een weekje geleden verhuid naar brummen na een 2 jaar lang tussenjaar in Canada. Nu ben ik hard opzoek naar een baantje en dit leek me echt een fantastiche plek! Ik kom graag een keer langs voor een solicitatie. Hopenlijk hoor ik snel van jullie!

    fijne dag,

    Saydee Dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.