Home / 112 / Kop-staart-botsing tussen Rheden en Velp
Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink - .

Kop-staart-botsing tussen Rheden en Velp

RHEDEN – Op de Zutphensestraatweg tussen Rheden en Velp heeft woensdag 4 augustus aan het eind van de middag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Net voorbij de stoplichten botsten twee voertuigen op elkaar. Eén van de twee auto’s kwam door de aanrijding op de weg tot stilstand met een kapotte bumper, geknapte achterruit en een lekke band. Het andere voertuig kon met een gesneuvelde voorbumper nog doorrijden en stond in de berm geparkeerd. Zowel politie als de wegenwacht kwam erbij om hulp te verlenen en het verkeer te regelen. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Buffet in De Smulhoek

DIEREN – De Smulhoek in de Oase in Dieren serveert zaterdag 2 oktober een Nederlands-Indisch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.