Home / Algemeen / Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een klimaatburgemeester voor de gemeente Rheden. Dit in het kader van de allereerste Nationale Klimaatweek die plaatsvindt van 28 oktober tot en met 5 november. Die week staat in het teken van de huidige (en toekomstige) klimaatmaatregelen.
Op de eerste dag van de Nationale Klimaatweek (NKW) wordt de Tweede Kamer geïnformeerd over de voortgang van de uitvoering van het Klimaatakkoord. Tijdens de NKW vraagt het Ministerie op allerlei manieren aandacht voor alles wat er in het land al gebeurt aan klimaatverbeteringen. Aangesloten klimaatpartners, bedrijven en organisaties en gemeenten zullen in de Klimaatweek van zich laten horen.
Het doel is zoveel mogelijk Nederlanders inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat. Het Ministerie roept Nederlanders daarom op mee te doen aan de week en zoekt voor alle gemeenten in Nederland een Klimaatburgemeester. Iemand die zich inzet voor een beter klimaat door zijn eigen levensstijl aan te passen. Dat kan iets groots zijn of klein. Goedkoop of duur. van het isoleren van een huis tot het beperken van voedselverspilling. Iemand opgeven kan via www.iedereendoetwat.nl/nkw.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.