Home / Algemeen / Kleine kerkenmarkt

Kleine kerkenmarkt

EERBEEK – Omdat een grote kerkenmarkt in oktober dit jaar niet mogelijk is, heeft de Kruiskerk in Eerbeek een alternatief bedacht. Op meerdere zaterdagen wordt een kleine markt gehouden. De eerste is op zaterdag 7 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur. Er staan dan een stuk of 10 tot 15 kramen opgesteld, waarop verschillende spulletjes te koop worden aangeboden, zoals elektra, boeken, spelletjes en puzzels. De volgende markt is waarschijnlijk op zaterdag 2 oktober.

www.kruiskerkeerbeek.nl

Lees ook

Buurthuis Leuvenheim krijgt Henk Jonkers Zaal

LEUVENHEIM – Tijdens de jaarvergadering van Vereniging het Buurthuis in Leuvenheim is afscheid genomen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.