Home / Algemeen / Kandidaat voorzitters PvdA op Barbecue Rheden

Kandidaat voorzitters PvdA op Barbecue Rheden

RHEDEN – Woensdag 1 september houdt de PvdA een barbecue bij de Groenestraat 56 in Rheden. Zeven kandidaat voorzitters voor het landelijke bestuur van de partij zullen zichzelf daar presenteren. De PvdA zoekt een nieuwe voorzitter voor het landelijke bestuur. Deze zal de huidige voorzitter, Nelleke Vedelaar opvolgen. Inmiddels hebben zich zeven kandidaten gemeld voor de functie. Zij zullen hun kandidatuur toelichten en vragen beantwoorden, zoals over de koers van de PvdA. De kandidaat lijdtrekker van de PvdA Rheden presenteert tevens het concept verkiezingsprogramma van de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.