Home / Nieuws / John Farkas blijft hoofdtrainer sc Rheden

John Farkas blijft hoofdtrainer sc Rheden

RHEDEN – Johan Farkas blijft in het seizoen 2021-2022 hoofdtrainer van sc Rheden. Op dinsdag 3 augustus, voor de eerste training van de selectie van de club, tekenden John Farkas (rechts) en sc Rheden-voorzitter Rick Palm een nieuw contract. Trainer Farkas gaf aan veel zin te hebben in het nieuwe seizoen, ‘zeker na het rare afgelopen corona-seizoen’. Rick Palm sprak bij de ondertekening de hoop uit dat er komend seizoen onder trainer John Farkas veel mooie wedstrijden gespeeld zullen worden. “De hele vereniging snakt weer naar wedstrijden”, aldus de voorzitter.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.