Home / Opinie / Ik vind: De macht van banken

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant geld. Helaas, toen ik vanochtend geld uit de ‘flappentapper’ wilde halen, ging dat helemaal mis. De geldautomaat bij ING was ‘tijdelijk buiten gebruik’, de RABO-vestiging gesloten, en bij ABN geen automaat beschikbaar. De banken zijn veel te machtig – zij dwingen ons om elektronisch te betalen. Klantvriendelijk?

Ton Noppert
Velp

Lees ook

Buffet in De Smulhoek

DIEREN – De Smulhoek in de Oase in Dieren serveert zaterdag 2 oktober een Nederlands-Indisch …

One comment

  1. Harry Gerritsen

    Beste Ton,
    Om je uitgaven in de gaten te houden is contant betalen inderdaad een optie. Dan is het misschien wel handig om altijd wat “reservegeld” in huis of in de portemonnee te hebben voor het geval er een storing is bij de bank. Normaal pin ik mijn boodschappen, maar als er eens een pin-storing in de winkel is kan ik zo ook contant betalen. Is dit geen idee?
    Harry Gerritsen
    Rheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.