Home / Algemeen / Health Check en leefstijlcoach

Health Check en leefstijlcoach

DIEREN – Active Living en Incluzio Rheden bieden vijftig inwoners van Dieren de mogelijkheid om in september actief aan hun gezondheid te gaan werken. Wie meedoet, krijgt een gratis health check, met de mogelijkheid om daarna te starten met een vergoed leefstijlprogramma dat is gericht op een betere gezondheid, afvallen en een hogere kwaliteit van leven door middel van duurzame gedragsveranderingen. De health checks zijn op 16, 17 en 18 september in de Oase in Dieren. Hierbij worden onder andere bloeddruk, cholesterolgehalte, glucose en lichaamssamenstelling gemeten. Ook is er een gesprek met een leefstijlcoach over leefstijl en een passend vervolg. Aanmelden kan via www.vitafy.nl/dieren.

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.