Home / Brummen-Regiobode / Franse film in de buitenlucht

Franse film in de buitenlucht

TONDEN – Het sfeervolle, besloten veldje achter de Sterre leent zich uitstekend voor de vertoning van een mooie buitenfilm. Dat bleek vrijdagavond 30 juli weer tijdens de tweede editie van de Tondense Buiten Bios. Het publiek genoot van de Franse film La Famille Bélier. De bezoekers brachten stoeltjes mee, tafeltjes, een dekentje, lekker wijntje, iets te knabbelen – kortom, alles wat het zeer aangenaam maakte om de film in de buitenlucht te bekijken. Deze filmvoorstelling werd georganiseerd door de Culturele Stichting Tonden.

Foto: Han Uenk

www.cultuurtonden.nl

Lees ook

Buurthuis Leuvenheim krijgt Henk Jonkers Zaal

LEUVENHEIM – Tijdens de jaarvergadering van Vereniging het Buurthuis in Leuvenheim is afscheid genomen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.