Home / Rheden-Regiobode / Fotograferen in de natuur

Fotograferen in de natuur

RHEDEN – Op woensdag 25 augustus kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar (en hun ouders/begeleiders) bij bezoekerscentrum Veluwezoom terecht voor een workshop natuurfotografie met smartphone of tablet. De activiteit start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen zowel voor volwassenen als kinderen 4,20 euro voor leden en kinderen van OERRR en 6 euro voor niet-leden. Dit is een gezinsactiviteit. Ouders én kinderen kopen een kaartje. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten of bij de balie van het Bezoekerscentrum. Tijdens deze activiteit leren deelnemers hoe zij mooie natuurfoto’s kunnen maken met een smartphone. Er wordt geleerd hoe een onderwerp zo goed mogelijk in beeld gebracht kan worden, hoe een bewegend dier in beeld gebracht kan worden en hoe er gebruik gemaakt kan worden van licht en donker in het bos.
In het belang van de natuur en de beperkte parkeergelegenheid wordt aangeraden om per fiets of met openbaar vervoer te komen. Er is een goede bus- en treinverbinding tot 10 minuten loopafstand vanaf het bezoekerscentrum.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.