Home / Brummen-Regiobode / Fietsroute langs kerken

Fietsroute langs kerken

REGIO – Wie van fietsen houdt en kerken bekijken kan meedoen aan de fietsroute door ‘Het rijk van de samenwerkende parochies’. Langs een aantal parochies rondom Apeldoorn is een route uitgezet waarbij men van dorp tot dorp kan fietsen. Hierbij kan men kerken bekijken die behoren bij HH Franciscus en de Clara parochie. De katholieke kerken in Klarenbeek, Loenen, Apeldoorn, Vaassen, Twello en nog meer zijn dan te bezichtigen. De route is de resterende zomermaanden nog te rijden. Meer informatie op de website van de parochie.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.