Home / Brummen-Regiobode / De balletjes rollen in De Bruisbeek

De balletjes rollen in De Bruisbeek

LOENEN – Nu de coronaregels wat soepeler zijn heeft het bestuur van De Bruisbeek besloten om weer bingo te gaan spelen. Op woensdag 1 september is er weer een spelmiddag in de ontspanningszaal van het centrum. Om 14.00 uur laat de spelleidster de balletjes weer rollen. Ouderen die mee willen doen zijn van harte welkom. Wel dient men zich aan de geldende coronaregels te houden.Er zijn weer mooie prijzen te winnen. De bingomiddag is zonder opgave te bezoeken.

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.