Home / Algemeen / Brummense kerken delen vakantietassen uit

Brummense kerken delen vakantietassen uit

GEM. BRUMMEN – De diaconieën van de protestantse kerken in de gemeente Brummen hebben vakantietassen samengesteld. Deze zijn uitgedeeld aan gezinnen die het financieel niet zo breed hebben en daarom niet op vakantie kunnen. In de tassen zat een een spelletje, een boek, speelgoed, stoepkrijt, een bal, flesje drinken, stiften en dergelijke, maar ook tegoedbonnen voor onder andere een lekker ijsje en een heerlijke pannenkoek en een bon om zelf iets uit te kiezen. Hiermee kregen ook de kinderen uit deze gezinnen een leuke start van de vakantie. Bij het ophalen van de tassen waren veel blije en enthousiaste gezichten te zien.
Deze actie is mede mogelijk gemaakt door verschillende lokale ondernemers: Tabor, Blokker, Primera, IJssalon Zoet, SKKB, DA-drogist, Boekhandel Hendriks, drogist Troost, de Brugkabouter, Jolink, Plus, Jumbo en Onze Droom.

Lees ook

Openlucht kerkdienst in Laag -Keppel

LAAG-KEPPEL – Zaterdag 12 september werd er een openlucht kerkdienst gehouden in de tuin van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.