Home / 112 / Brandweer in actie op de IJssel
Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink - .

Brandweer in actie op de IJssel

DIEREN – De brandweer van Doesburg kwam maandag 2 augustus rond 22.50 uur met de boot in actie op de IJssel. Een plezierbootje kon niet meer zelfstandig terugkomen naar de haven. De brandweer heeft haar boot bij het veer in Dieren te water gelaten en vetrok stroomafwaarts richting Olburgen, waar het plezierbootje lag. De brandweer heeft de boot teruggetrokken naar het veer in Dieren, waar het veilig kon aanmeren en de opvarenden de kant op konden. Waarom het bootje niet zelfstandig terug kon, is niet bekend. Al met al nam deze actie de nodige tijd in beslag. Tegen 1.00 uur kwamen de brandweerlieden terug bij hun voertuig, waarna ze retour kazerne konden.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Buffet in De Smulhoek

DIEREN – De Smulhoek in de Oase in Dieren serveert zaterdag 2 oktober een Nederlands-Indisch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.