Home / Brummen-Regiobode / Zwembad Molenallee Loenen volledig open

Zwembad Molenallee Loenen volledig open

LOENEN – Zwembad Molenallee is sinds 1 juli weer volledig geopend. Dat betekent dat er van maandag tot en met vrijdag kan worden gezwommen tussen 10.00 en 20.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. Omdat er nu per 5 vierkante meter één bezoeker kan worden ontvangen, geldt er ook geen maximum aantal bezoekers meer. Ook de kiosk is weer open. Het bestuur heeft besloten in verband met de beperkingen de prijzen voor entree en abonnementen te verlagen. Afwijkende openingstijden, bijvoorbeeld in verband met de weersomstandigheden, worden gemeld via Facebook of de website.

www.zwembadloenen.nl

Lees ook

Echtpaar Peters 60 jaar getrouwd

EERBEEK – Nee, eigenlijk staan ze niet zo graag in de belangstelling. Maar omdat Wim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.