Home / Rheden-Regiobode / Zomeryoga bij Ananda

Zomeryoga bij Ananda

ELLECOM – In het Ananda Yoga Centrum in Ellecom wordt in de maanden juli en augustus elke maandagavond een inspirerende zomeryogales gegeven door Yoganand Gerritsen. Het zijn ‘open’ lessen, dit betekent dat de lessen per avond te volgen zijn. Een les bestaat uit yoga-oefeningen, ruimtegevende ademtechnieken en een rustgevende eindontspanning. De yogalessen zijn voor eenieder toegankelijk: beginners en gevorderden, jong en oud. Iedereen is welkom, ook mensen die eens kennis willen maken met yoga. Belangstellenden dienen zich aan te melden via tel. 0313-414893.

www.anandayogacentrum.nl

Lees ook

Olympisch skateboardsters nieuwe ambassadeurs Gazelle

DIEREN – Fietsfabriek Gazelle in Dieren heeft onlangs haar partnership met NOC*NSF verlangd. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.