Home / Nieuws / VVO sluit seizoen af met voetbalbowl

VVO sluit seizoen af met voetbalbowl

VELP – De pupillen van de Velpse voetbalvereniging VVO hebben zaterdag 3 juli het seizoen feestelijk afgesloten met voetbalbowl. De jongens en meisjes probeerden vanaf verschillende afstanden zoveel mogelijk kegels om te spelen. Het bleek nog flink lastig en dat maakte het een mooie training voor de fijne motoriek. Deze laatste training voor de zomervakantie werd afgesloten met een pakje sap en een lekkere reep, gesponsord door Albert Heijn Velp, en een leuk aandenken.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.