zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeAlgemeenVerkeershinder A50 door werkzaamheden

Verkeershinder A50 door werkzaamheden

REGIO – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A50. Voor de laatste fase van dit project is de weg rondom aansluiting Apeldoorn (24) aan de beurt. In de weekenden van 23 en 30 juli worden de hoofdrijbaan en de parallelbaan aangepakt, waarbij er minder rijbanen beschikbaar zijn en op- en afritten afwisselend worden afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met verkeershinder en de extra reistijd bedraagt circa 30 minuten.
Van vrijdag 23 juli 20.00 uur tot maandag 26 juli 06.00 uur is er 1 rijstrook beschikbaar op de hoofdrijbaan bij Apeldoorn in de richting van Zwolle. Het verkeer van de autoweg N345 in de richting van Zwolle wordt omgeleid via knooppunt Beekbergen.
Van vrijdag 30 juli 20.00 uur tot maandag 2 augustus 06.00 uur is er 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer op de A50 in de richting van Arnhem. De oprit Apeldoorn in de richting van Arnhem en de afrit Apeldoorn komende vanuit Zwolle is afgesloten. Verkeer vanuit Zwolle wordt omgeleid via knooppunt Beekbergen. Verkeer van de N345 in de richting van Arnhem wordt omgeleid via Apeldoorn-Noord.
Het asfalt op de A50 bij Apeldoorn is aan vervanging toe. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de deklaag en het vervolgens opnieuw aanbrengen van deze bovenste laag asfalt.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

Een Stief Kwartiertje: Afschalen

Waarschijnlijk heeft u een auto; sterker nog, het is hoogstwaarschijnlijk dat u er een heeft. En als u er een heeft, dan wilt u er ook in rijden, waar heeft u anders die auto voor. Het is weliswaar geen statussymbool meer, maar toch…die auto is wel belangrijk, heel erg belangrijk.

0215412_Logo_VPR_-_Volkspartij_Politiek_Rheden.jpg

Theo Kooijmans richt nieuwe Rhedense politieke partij op

VELP/RHEDEN - Oud-politicus Theo Kooijmans uit Velp gaat met zijn nieuw opgerichte Volkspartij Politiek Rheden meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Theo Kooijmans speelde al langer met het idee om een comeback in de Rhedense politiek te maken, omdat hij vindt dat een groot deel van de Rhedenaren niet vertegenwoordigd

0215189_repaircafe.jpg

Repair Café Dieren

DIEREN - Donderdag 25 november is tussen 19.00 en 21.00 uur het Repair Café in de Oase in Dieren weer geopend. Reparaties zijn mogelijk aan alle huishoudelijke apparaten die onder de arm meegenomen kunnen worden, maar ook aan kleding, fietsen en rollators. Ook kunnen bezoekers met hun laptop of tablet

0213399_Yoga_tonden.jpeg

Yoga in de Sterre in Tonden

TONDEN - Yogalerares Lotte de Monte verzorgt yogalessen in het clubgebouw aan de Sterrebosweg 6 in Tonden. Dit doet zij elke dinsdag van 19.30 tot 20.45 uur en vrijdag van 9.00 tot 10.15 uur. De lessen zijn geschikt voor ieder niveau, dus ook mensen die geen ervaring hebben met yoga

0215316_Bibliotheek.jpg

The Masked Reader in bibliotheek

REGIO - Het bekende televisieprogramma The Masked Singer krijgt een concurrent: The Masked Reader. Welke gemaskerde auteurs lezen binnenkort voor uit hun eigen werk? Bibliotheek West-Achterhoek heeft 15 bekende auteurs bereid gevonden om als Masked Reader deel uit te maken van een unieke wedstrijd.

0214727_Echtpaar_Martens.jpg

Echtpaar Martens viert diamanten bruiloft

BRUMMEN - Het was een wat mistige dag, 10 november 1961, de dag dat Hennie van Heerde in het huwelijksbootje stapte met Bram Martens. "Maar we hebben een prachtige dag gehad, waar we nog steeds mooie herinneringen aan hebben", vertellen ze als ze hun 60-jarig huwelijksfeest vieren.