Home / Algemeen / Vanaf september weer Rheejes Praote

Vanaf september weer Rheejes Praote

RHEDEN – De organisatie van Rheejes Praote is druk doende om een programma op te stellen voor het nieuwe seizoen. Als de coronamaatregelen het tegen die tijd toelaten, maakt de activiteit per 23 september een doorstart. Twee heren hebben in ieder geval genoeg ideeën om tot het eind van het jaar een programma te kunnen samenstellen, zodat de Rheejse Praoters weer gezellig bij elkaar kunnen komen in het Dorpshuis in Rheden. Ze hopen begin september definitief bericht te kunnen rondsturen dat alles doorgaat.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.