Home / Algemeen / Tuin van Sjef open

Tuin van Sjef open

VELP – De tuin van Sjef in Velp is regelmatig op zondagmiddag te bezoeken. Op zondag 25 juli en zondag 8 augustus is de Tuin en de tentoonstelling waar kunst en jeugdtekeningen van Sjef te zien zijn.
Sjef van der Molen (1945-2014) was niet alleen een allesweter op het gebied van planten en dieren, maar ook een begenadigd kunstenaar. Een deel van zijn kunstwerken is gemeentelijk bezit, maar die zijn nu tijdelijk te zien in de ontvangstruimte van de tuin. Naast deze kunstwerken heeft Sjef ook in zijn jeugd veel tekeningen gemaakt. Veel hiervan zijn bewaard gebleven en van data voorzien.
Het bezoek aan de tentoonstelling kan gecombineerd worden met een rondleiding door de tuin, die inmiddels ook weer op andere dagen op verzoek open is. Bel voor het maken van een afspraak voor het bekijken van de tentoonstelling en/of een rondleiding door de tuin met tel.06-28937906 of mail naar info@detuinvansjef.nl. Op de website staan de actuele openingstijden.

www.detuinvansjef.nl

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.