Home / Algemeen / Rijbewijskeuringen CBR in Beekbergen

Rijbewijskeuringen CBR in Beekbergen

BEEKBERGEN – Op maandag 12, woensdag 21 en maandag 26 juli kunnen automobisten zich in de Hoge Weye in Beekbergen medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer voor mensen van 75 jaar of ouder of bij het halen of vernieuwen van een groot rijbewijs (C/D/E). Een afspraak voor het spreekuur is uitsluitend te maken via www.regelzorg.nl of door te bellen met tel. 088-2323300.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.