Home / Algemeen / Oude Jan open

Oude Jan open

VELP – Zaterdagmorgen 10 juli is er leven in en rondom de Oude Jan in Velp. Buiten zullen weer vrijwilligers het onkruid in de tuin gaan wieden. Binnen is er gelegenheid om even rustig te mijmeren, naar mooie muziek te luisteren, een kaarsje aan te steken of een praatje te maken met een kopje koffie erbij. Bezoekers kunnen via de gewone ingang naar binnen en via de kapeldeur weer naar buiten. De kerk is open van 10.00 tot 12.00 uur.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.