Home / Algemeen / Nieuwe website Weet van Water

Nieuwe website Weet van Water

REGIO – Waterschap Rijn en IJssel heeft een nieuwe website Weet van Water. Een website die nu nóg meer dan voorheen aanzet tot klimaatactie, met veel praktische tips voor huis, tuin en bedrijf. “We hopen dat steeds meer mensen meedoen aan het klimaatproof maken van onze omgeving”, aldus de initiatiefnemers. “Weet van Water is opgezet door Waterschap Rijn en IJssel, maar doen we vooral samen. Met heel veel instanties in de Achterhoek en de Liemers zoals gemeenten, woningbouwverenigingen, energiecorporaties, het Nederlands Watermuseum, hoveniers én inwoners. Weet van Water is vooral krachtig als we het samen doen.”

www.weetvanwater.nl

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.