Home / Algemeen / Mindfulnesstraining in Hall

Mindfulnesstraining in Hall

HALL – Op woensdag 7 juli start er in het buitengebied van Hall een mindfulnesstraining. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en een oefendag op zondag 15 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. Bij de training horen een werkboek en diverse audiobestanden om thuis te kunnen oefenen. Locatie van de training is natuurboerderij de Mhene, Lendeweg 4a in Hall. Bij droog weer vindt de training grotendeels buiten in de boomgaard plaats. Meer informatie bij mindfulnesstrainer Jantine Peters: tel. 06-17369 599 of via jantine.peters@gmail.com.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.