Home / Algemeen / Medailles alternatieve avondvierdaagse uitgereikt

Medailles alternatieve avondvierdaagse uitgereikt

DIEREN – Zaterdag 3 juli mochten de deelnemers van de avondvierdaagse in Dieren hun medailles ophalen bij Snoep & Doe aan het Callunaplein. Dit jaar zag de avondvierdaagse er wat anders uit dan normaal. Van 1 mei tot 30 juni konden individuele deelnemers zelf de wandelroutes lopen. Zij hadden de keuze uit verschillende afstanden van 5, 7,5, 10, 12,5 en 15 kilometer. Meer dan 200 deelnemers deden mee aan deze alternatieve avondvierdaagse. Ondanks dat er geen uitreiking plaats kon vinden, konden zij toch een medaille ophalen. Op de foto staat Laura van Meerveld die haar medaille krijt omgehangen door haar vader.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.