Home / Algemeen / Kindervakantiespel Loenen gaat door

Kindervakantiespel Loenen gaat door

LOENEN – Al vele jaren heeft Loenen een enthousiaste werkgroep die het Vakantiespel voor de schooljeugd organiseert. Elk jaar wordt twee weken vakantievertier aangeboden in en rondom dorpscentrum De Brink, vorig jaar ging het voor het eerst in jaren niet door. Dit jaar kan het vakantiespel, met wat aangepaste regels, toch doorgaan. Van 9 tot 21 augustus wordt de jeugd weer bezig gehouden met sport, spel en vertier. Een groep jongeren, grotendeels Spritshz-leden, is druk doende een leuk programma samen te stellen voor deze twee weken. Zo wordt ondermeer Crazy 88 en de Escaperoom gespeeld. Er wordt gezwommen, maar er is ook weer een watermiddag, waarbij de leden van de vrijwillige brandweer Loenen hun medewerking geven. Een speurtocht mag niet ontbreken. Er wordt nog bekeken of het bouwen van een huttendorp, dat ieder jaar een succes is, nog door kan gaan.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.