Home / Cultuur / Jeugdleden Dierens Harmonie Orkest geslaagd

Jeugdleden Dierens Harmonie Orkest geslaagd

DIEREN – Zaterdag 12 juni jl. zijn vijf jeugdleden van het Dierens Harmonie Orkest geslaagd voor hun theorie A-examen. Met een gemiddelde score van maar liefst een 9 zijn Rens Tichelman (hobo) , Anna Geelen (dwarsfluit), Doortje Geelen (piano), Karlijn Sonderlo (klarinet) en Eva Sonderlo (slagwerk) dik geslaagd. Recentelijk waren er ook al vier jeugdleden met hoge cijfers geslaagd. Karlijn Spaander (trompet), Lotte Schippers (dwarsfluit) en Lieke van Halteren (altsaxofoon) slaagden voor theorie A en Marije Klarenbeek (Euphonium) voor theorie B.
DHO heeft tijdens de lockdown afgelopen winter in plaats van orkestrepetities online theorielessen gegeven aan alle muzikanten met dit prachtige resultaat tot gevolg. Iets waar de vereniging bijzonder trots op is.

www.dhodieren.nl

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.