zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeAlgemeenIncluzio in Buurthuis De Poort

Incluzio in Buurthuis De Poort

VELP – Incluzio komt op donderdag 15 juli van 13.00 tot 15.00 in Buurthuis de Poort vertellen over hun online hulpaanbod. Dit zijn cursussen en trainingen die met begeleiding of zelfstandig gratis te volgen zijn.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215435_Curling.jpg

Winter Weekend gaat toch niet door

EERBEEK - Er lagen zulke mooie plannen van Oranjevereniging Eerbeek voor een Winter Weekend vol activiteiten. Het weekend van 10, 11 en 12 december zou worden gevuld met een heuse curlingcompetitie, een kerstmarkt en een spectaculaire droneshow. Helaas heeft de organisatie, in overleg met de gemeente Brummen, toch besloten alle

0215783_politie_blauw.jpg

Autoruit ingeslagen

EERBEEK - Een zwarte Ford Ka werd in de nacht van donderdag 18 november op vrijdag 19 november het slachtoffer van vernieling. De auto stond vanaf 19.00 uur geparkeerd aan de Bachstraat in Eerbeek en werd vrijdagmorgen rond 11.00 uur met een ingeslagen achterruit aangetroffen.

0215421_koffie.jpg

Activiteiten voor ouderen in Klarenbeek

KLARENBEEK - Klarenbeekse ouderen kunnen elkaar iedere woensdagochtend ontmoeten in het MFC in Klarenbeek en een spelletje doen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Onlangs stonden de tafels weer klaar voor de lunch. Dit keer werden de gasten verwend met heerlijke verse soep met broodjes en een echt

0214684_architecture-ge286de4531920.jpg

Tachtig nieuwe woningen in Elzenbos Brummen

BRUMMEN - Er worden 80 nieuwe duurzame woningen gebouwd in het plangebied Elzenbos in Brummen. Hiermee zet de gemeente Brummen een belangrijke stap om wat te doen aan de woningnood. In dit plangebied komen 54 betaalbare woningen en 24 woningen in de vrije sector. De verwachting is dat de eerste

0215304_hondenpetitie.JPG

In actie voor behoud hondenlosloopgebied op Rozendaalse veld

ROZENDAAL - Nadat de afsluiting van de Kluizenaarsweg in Rozendaal werd afgewend, stapelen de donkere wolken voor hondeneigenaren zich wederom op. De provincie Gelderland heeft plannen om het Rozendaalse veld de zonering recreatiezone B te geven. Dit zou beteken dat honden niet meer los mogen lopen op het Rozendaalse Veld.

0215328_Dorpsparel_Loenen.jpg

Verraste Marcel Dammers blij met Dorpsparel Loenen 2021

LOENEN - Muzikant Marcel Dammers had donderdag 18 november geen flauw vermoeden wat hem te wachten stond tijdens de repetitie van de muziekvereniging OLTO in het Dorpscentrum De Brink. Onder leiding van de nieuwe dirigent John Brouwer blies hij keurig zijn partij op zijn blaasinstrument. Altijd is hij trouw present