Home / Algemeen / Hulphuuske in Beekbergen

Hulphuuske in Beekbergen

BEEKBERGEN – Aan de Dorpsstraat in Beekbergen is bij de Hervormde Kerk sinds kort een bijzonder gebouwtje te zien. In de zware coronatijd, waarbij de contacten sterk beperkt moesten worden, was het voor sommige personen moeilijk om hulp te vragen. De Kerkenraad heeft het initiatief genomen om de hulplijnen zo kort mogelijk te houden. Daarom hebben creatieve personen Het Hulphuuske bedacht. Wie hulp zoekt kan eenvoudig hier een briefje in de bus doen. Op het bord staat de duidelijke tekst: ‘Voor een helpende hand en luisterend oor’.

Foto: Martien Kobussen

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.