Home / Algemeen / Hulpdienst Vervoer Doesburg

Hulpdienst Vervoer Doesburg

DOESBURG – De Hulpdienst Vervoer van Caleidoz regelt op afspraak vervoer en begeleiding naar medische afspraken in Doesburg en de regio. Mensen die door een beperking niet zelfstandig kunnen reizen, kunnen een beroep doen op de hulpdienst. Het vervoer is, het liefst drie dagen van tevoren, aan te vragen bij de receptie in de Linie 4. Een vrijwilliger haalt de aanvrager thuis op. Een eventuele rollator mag worden meegenomen. Reiskosten dienen contant te worden afgerekend. Hiervoor gelden vaste tarieven. Meer informatie is te verkrijgen via tel. 0313 – 820030.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.