Home / Doesburg-Regiobode / Huiswerkbegeleiding in Doesburg

Huiswerkbegeleiding in Doesburg

DOESBURG – Kinderen uit de bovenbouw van de basisschool die moeite hebben met de Nederlandse taal of het niet lukt om hun huiswerk te maken, kunnen in Doesburg terecht voor gratis huiswerkbegeleiding. Studenten van de Pabo kunnen helpen bij het huiswerk, aanvullend op het onderwijs. Er is huiswerkbegeleiding op dinsdag en donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur in het gebouw van het Leger des Heils aan de Zandbergstraat 15 in Doesburg. Er zijn geen kosten aan verbonden. Opgave kan via huiswerkbegeleidingdoesburg@hotmail.com.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.