Home / Algemeen / Glasvezel in Doesburg

Glasvezel in Doesburg

DOESBURG – Delta Fiber Netwerk start na de bouwvak, in week 34, met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Doesburg. Er is voldoende animo onder inwoners van de stad. Wethouder Birgit van Veldhuizen van gemeente Doesburg is erg blij dat in de gemeente Doesburg nu ook glasvezel beschikbaar komt voor iedereen die dat wil: “Het helpt Doesburg zeker met de steeds digitaler wordende samenleving.”
De voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in Doesbrug zijn in volle gang. De aannemer komt bij alle woningen langs om de juiste plek voor de aansluiting te bepalen. Overigens worden de woningen van inwoners met én zonder glasvezelabonnement aangesloten. Zo hoeft de de straat maar één keer open.
Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd. Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dit nog steeds doen. Wie dit voor 1 september doet, hoeft geen aansluitkosten te betalen.

www.gavoorglasvezel.nl

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

One comment

  1. Afspraak na komen doen ze niet, ook niet annuleren als ze verkeerde afspraak maken en zelf niet kunnen, na telefoontje werd dit gezegd “er was wat fout gegaan”, na mails geen reactie… Ja hoor doesburg een hele aanwinst zo’n bedrijf dat afspraken niet nakomt en daarna niets meer laat horen….dag erna iemand van glasvezel aan de deur, zou de volgende dag terug komen.. niet meer gezien of gehoord…fantastisch bedrijf ik heb ze nogmaals een mail gestuurd om contact op te nemen en dan laten blijken of ze klantvriendelijk willen zijn om een nieuwe afspraak te maken, helaas nog niets vernomen… als die glasvezel net zo snel is als hun bedrijf dan laat ik het bij koperdraad die is dan heel wat beter..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.