Home / Cultuur / Expositie bij Galerie de Bisschop

Expositie bij Galerie de Bisschop

HUMMELO – Diverse kunstenaars exposeren deze zomer hun werk in galerie De Bisschop aan de Broekstraat 13 in Hummelo. Mariëtte Schouten toont bronzen dieren in een vrije realistische stijl. De Friese schilders Jan Jansma, Greetje Feenstra en Hiske Wiersma exposeren hun schilderijen, evenals de uit Bussum afkomstige kunstenares Laura Wijsman. De expositie is te zien tot en met november en te bezoeken op vrijdag en zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Daarnaast is een bezoek op afspraak mogelijk.

www.galeriedebisschop.nl

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.