zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeDoesburg-RegiobodeDWV zwemt tegen kanker

DWV zwemt tegen kanker

DOESBURG – De Doesburgse Watersport Vereniging DWV neemt op zondag 12 september deel aan Swim to Fight Cancer in het Stroombroek in Braamt. Bij dit grootschalige zwemevenement proberen de deelnemers zoveel mogelijk donaties op te halen voor kankeronderzoek en kankerbestrijding. Informatie hierover is te vinden op www.fightcancer.nl. DWV neemt deel als groep genaamd DWV Doesburg. Sponsoring en deelname aan dit evenement stellen de deelnemers zeer op prijs. Informatie hierover is te krijgen bij Paul Hamer tel. 06-53543129.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215024_Wegwerkzaamheden.jpg

Velperbroek twee nachten afgesloten

VELP - Knooppunt Velperbroek en de verbindingswegen zijn in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 november en van donderdag 25 op vrijdag 26 november tussen 20.00 en 05.00 uur afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden, voornamelijk asfaltering, uit aan de A12 op het knooppunt. Het verkeer wordt omgeleid en

0215262_Dune.jpg

Drie films bij Filmhuis Dieren

DIEREN - Filmhuis Dieren draait de komende week drie films, allen in de maximaal half bezette zaal van Theothorne. Op vrijdag 26 november speelt om 20.00 uur de film Dune. Zaterdag 27 november is om 14.30 uur De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje te zien. Dinsdag 30 november

0214438_Koffie.jpg

Open Coffee in Velp

VELP - Donderdag 25 november is er tussen 9.00 en 11.00 uur weer een Open Coffee bij Me & Mrs. P in Velp. Ondernemers, starters, freelancers, zzp'ers en mensen die overwegen zelf een bedrijf te starten zijn welkom om te netwerken. Vooraf aanmelden via ocvelp@gmail.com wordt gewaardeerd, maar is niet

0215313_BrokkenJanCJelmer_de_Haas_rechtenvrij_-20150415Jan_079-2V2webres.jpg

Tekst- en muziekprogramma in Velp

VELP - Dinsdag 30 november om 20.00 uur brengen Jan Brokken, Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom een tekst- en muziekprogramma in de Grote Kerk in Velp. Jan Brokken draagt twee verhalen voor uit zijn internationale bestseller De rechtvaardigen; één over de redder, de Nederlandse consul in Litouwen Jan Zwartendijk, en

0212883_Kasteel_Rosendael.jpg

Winter op Rosendael

ROZENDAAL - Vanaf 1 november start de winteropenstelling op kasteel Rosendael in Rozendaal. Het kasteel is weer te bezoeken met een rondleiding en er zijn diverse winteractiviteiten.

0215201_schrijven__pen_op_papier.jpg

Ik vind: Wildraster Velp

Het wildraster in Velp wordt verplaatst, de landbouw wint het van de natuur. Natuurmonumenten plaatst op dit moment een nieuw wildraster. Het raster van 2.20 meter hoog loopt vanaf de tennisbanen in Velp globaal richting de Herikhuizerweg en gaat dan verder omhoog langs het mooie pad aan de westkant van