Home / Algemeen / DS Smith kondigt verkoop papierfabriek De Hoop aan

DS Smith kondigt verkoop papierfabriek De Hoop aan

EERBEEK – DS Smith is voornemens papierfabriek De Hoop in Eerbeek te verkopen aan De Jong Verpakking BV. Dat maakte het verpakkingsbedrijf maandag 19 juli bekend.

De Jong Verpakking is een onafhankelijke fabrikant van golfkartonverpakkingen, gevestigd in Nederland en goed ingevoerd in de markten voor verse producten en de industriële markten. De Hoop past dus goed bij De Jong en zal de enige interne papierfabriek voor hun verpakkingsactiviteiten zijn. DS Smith kondigt aan een nauwe samenwerking te behouden met De Hoop. DS Smith blijft verpakkingspapier blijven kopen en oud papier blijven leveren aan De Hoop. Papierfabriek De Hoop produceert jaarlijks zo’n 370.000 ton aan verpakkingspapier. Voor de verkoop door kan gaan, naar verwachting deze zomer nog, zal onder andere overleg met de ondernemingsraad moeten plaatsvinden

Lees ook

Vanaf september weer Rheejes Praote

RHEDEN – De organisatie van Rheejes Praote is druk doende om een programma op te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.