Home / 112 / Dronken man op het spoor

Dronken man op het spoor

BRUMMEN – Op woensdag 21 juli rond 16.45 uur is de politie naar aanleiding van een melding een kijkje gaan nemen bij het station in Brummen, waar een dronken man op het spoor lag. Het bleek dat deze man uit Litouwen die ochtend door de politie in Arnhem was vrijgelaten. Hij had zich daarna een stuk in zijn kraag gedronken en was op station Brummen terechtgekomen. Hij was vermoedelijk van het perron gevallen en naast de rails in een foetushouding in slaap gevallen, met de spoorrails als rugsteun. Ondertussen was een intercity uit Zutphen met 130 kilometer per uur langsgeraasd. Als deze man daar wakker van was geworden, had hij dit avontuur waarschijnlijk niet na kunnen vertellen. De man is aangehouden en er is proces verbaal tegen hem opgemaakt.

Lees ook

Eerste piketpaaltje voor extra klaslokaal St. Pancratius de grond in

BRUMMEN – Donderdag 20 juli is de bouw van een extra klaslokaal voor basisschool St. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.