Home / Cultuur / Doesburg geniet van klanken Midzomer-carillonconcert

Doesburg geniet van klanken Midzomer-carillonconcert

DOESBURG – Zaterdag 3 juli werd het jaarlijkse midzomer-carillonconcert gegeven op het carillon van de Doesburgse Martinitoren. Traditiegetrouw beluisterden de donateurs van de Stichting Doesburgs Carillon de muziek in de tuin van mevrouw Verkade aan de Gasthuisstraat, naast het Lalique Museum. Stadsbeiaardier Frans Haagen bracht mooie werken ten gehore van onder andere Johan Sebastian Bah. In de tuin werden de klanken vermengd met de muziek van cellospeler Pedro Massarrão, die te midden van de aanwezige toehoorders speelde. De beide musici speelden zowel moderne als klassieke muziekstukken. Na afloop werd het glas geheven op beide musici.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Retrospectief: Bakker-kruidenier Lebbink, Klarenbeek

In alle dorpen verandert veel. In de kleine dorpen verdwijnen de winkels en in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.