Home / Cultuur / ‘Coronakindje’ The Same is volledig op stoom

‘Coronakindje’ The Same is volledig op stoom

DOESBURG – The Same begon ooit als corona-kindje, een pandemie-bandje, maar is inmiddels volledig op stoom en in sneltreinvaart op weg naar de podia. Op vrijdag 16 juli speelt de Doetinchemse band om 20.00 uur in het muziekcafé van Gasthuiskerk Doesburg.

Dit voorjaar werd het debuutalbum ‘Some Perfect Sense’ afgerond; de release was in april. De eerste single, Marylou, werd meteen door vier radiozenders opgepakt en door radio Gelderland prompt gebombardeerd tot podiumplaat. Na een periode van onverstoorbaar door-repeteren is het nu tijd om live van zich te laten horen. Met verwacht doordachte popmuziek, fraaie samenzang en een flinke diversiteit aan stijlen, en met louter eigen werk. Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés spelen volgens het principe ‘pay as you go away’. Voor bezoekers van de muziekcafés geldt: de entree is gratis, de drankjes niet. Tevreden? Laat dat dan merken.

Foto: Diede Kruid

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.