Home / Algemeen / Boodschappenpakket voor bezoekers FormulierenHulp

Boodschappenpakket voor bezoekers FormulierenHulp

GEM.RHEDEN – Vrijwilligersorganisatie Humanitas heeft in samenwerking met het Rode Kruis en PLUS boodschappenpakketten gedoneerd gekregen. Zij bieden deze graag aan aan inwoners die de ondersteuning van de FormulierenHulp hard nodig hebben.”Blijf niet te lang rondtobben met vragen over je administratie of geldzaken en kom naar de FormulierenHulp”, adviseren de vrijwilligers. Iedere bezoeker krijgt nu dus bovendien, zolang de voorraad strekt, een zomerboodschappenpakket ter waarde van 50 euro.
FormulierenHulp biedt korte hulp bij een aanvraag of wijziging van een uitkering, een telefoongesprek of een aanvraag voor een kwijtschelding, zoals van gemeentelijke belastingen. Ook helpen de vrijwilligers van FormulierenHulp Rheden bij uitleg van lastige brieven en moeilijke formulieren. Er is geen afspraak nodig en de hulp is gratis. Er is een computer en een printer aanwezig om samen formulieren digitaal in te vullen of aan te vragen.
Bezoekers zijn op maandag van 9.30 tot 11.30 uur welkom in Het Duynhuis in Dieren, op woensdag van 13.30 tot 15.30 in De Poort in Velp en op donderdag van 9.30 tot 11.30 in Het Dorpshuis in Rheden.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.