Home / Algemeen / Bibliotheek Doesburg zoekt digi-vrijwilligers

Bibliotheek Doesburg zoekt digi-vrijwilligers

DOESBURG – Bibliotheek Doesburg is op zoek naar digi-vrijwilligers die willen helpen bij de cursussen Klik&Tik en Digisterker. Vrijwilligers bij Klik&Tik helpen deelnemers vaardiger te worden op te computer en leggen uit hoe zij bijvoorbeeld de computer goed opstarten en afsluiten, hoe ze een e-mailadres kunnen aanmaken of online aankopen kunnen doen. Bij Digisterker wordt gewerkt aan het vaardiger worden in het werken met de elektronische overheid. Denk aan onderwerpen als het aanvragen van een DigiD, informatie zoeken op overheidswebsites en het aanvragen van toeslagen.
Gezocht wordt naar mensen met een goede computervaardigheid, die minimaal 3 uur per week op een vast moment beschikbaar zijn. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekwestachterhoek.nl/klantenservice/overons/vrijwilligers.html. Aanmelden kan bij Astrid Verburg via a.verburg@bibliotheekwestachterhoek.nl of tel. 06-47387001.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.