Home / Algemeen / Auticafé in Dieren

Auticafé in Dieren

DIEREN – Vrijdag 9 juli is er weer een Auticafé in Dieren. Dit is bedoeld voor mensen met ASS en hun omgeving. Samen kunnen zij onderling ervaringen uitwisselen en vinden er verschillende activiteiten plaats. Het Auticafé vind om 19.00 uur plaats in de VrijeTijdsVleugel van het Duynhuis. Er is een Auticafé op elke tweede en vierde vrijdag van de maand. De tweede week is de ontmoeting enkel voor mensen met ASS, de vierde week zijn introducés ook welkom. Aanmelden is verplicht en kan via auticafe.dieren@gmail.com.

facebook.com/auticafedieren

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.