Home / Algemeen / Afscheid van juf Lies

Afscheid van juf Lies

DIEREN – Juf Lies vierde op vrijdag 23 juli haar allerlaatste schooldag. Na 26 jaar lesgeven op de Boomgaard Zuid in Dieren gaat zij met pensioen. Eigenlijk was dat moment in maart al bereikt, maar Lies wilde het schooljaar graag afmaken met groep 1/2. Ze werd op haar laatste dag opgehaald met paard en wagen. Ook haar man, dochter en kleinkinderen stapten in. Ze reden door het dorp naar school, waar ze door ouders en kinderen werd ontvangen met ballonnen. De dag werd geopend met een lied op de melodie van een K3-nummer. Lies werd door de ouders en kinderen bedankt met een stedentrip.

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.