Home / Algemeen / Walk&Talk in Bibliotheek Brummen

Walk&Talk in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Donderdag 1 juli is er weer een Walk & Talk in de bibliotheek in Brummen. Voor de eerste keer dit jaar is het mogelijk om de netwerkbijeenkomst voor werkzoekenen weer ‘live’ in de bibliotheek te houden. Van 09.30 tot 11.30 uur kunnen werkzoekenden bijpraten onder het genot van een kop koffie of thee. Vanwege de huidige RIVM-maatregelen is er plek voor maximaal tien bezoekers dus reserveer snel een plek via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.