Home / Rheden-Regiobode / Voetbaldag bij SC Rheden

Voetbaldag bij SC Rheden

RHEDEN – Jongens en meiden tussen de 6 en 12 jaar oud zijn zaterdag 12 juni van 12.30 tot 14.30 uur welkom bij Sportcombinatie Rheden. Het is dan Nationale Voetbaldag en er staan deze middag allerlei voetbal- en andere activiteiten op het programma. Denk bijvoorbeeld aan een springkussen, een gatendoek, pannaveld, reuze-voetbaldartbord, voetvolley, voetgolf, een ballen-vangspel, voetbaltafel en een enveloppenspel. Ook kan iedereen meestrijden voor de penalty-bokaal, waarbij de keepers van het eerste elftal hun best doen de ballen zoveel mogelijk uit de goal te houden. De kantine is geopend voor wat lekkers. Meedoen is gratis, maar aanmelding vooraf wel noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 9 juni via jeugdcommissie@scrheden.nl.

Lees ook

Cheque voor herstel tuinmuur Ellecomse Dorpskerk

ELLECOM – De Stichting Behoud Dorpskerk Ellecom heeft donderdag 10 juni een cheque van maar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.