Home / Cultuur / Vier voorstellingen van Filmhuis Dieren

Vier voorstellingen van Filmhuis Dieren

DIEREN – Filmhuis Dieren heeft de komende week een vol programma met vier voorstellingen in Schouwburg Theothorne. Op vrijdag 2 en dinsdag 6 juli is om 20.00 uur het drama ‘Kom hier dat ik u kus’ te zien. Zondag 4 juli om 14.30 uur wordt de avondturenfilm De Magische Poort vertoond. Die avond draait om 20.00 uur The Singing Club. Kaarten reserveren is noodzakelijk en kan via www.filmhuisdieren.nl.

‘Kom hier dat ik u kus’ draait om de 9-jarige Mona. Haar moeder komt om bij een auto-ongeluk en haar vader krijgt al snel een nieuwe vriendin. Mona wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven, ook als volwassene. Tot ze beseft dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.
In De Magische Poort ontdekt de verlegen dolfijn Davey met zijn beste vriendje een magische poort, die wensen in vervulling laat gaan. Maar hun ontdekking blijft niet lang geheim en de listige moeralen willen er misbruik van maken. Davey moet een manier bedenken om hen te stoppen.
The Singing Club laat zien dat het leven van een vrouw van een beroepsmilitair zwaar kan zijn. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen.

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.